Dag 1: Reisdag van Echt naar Las Vegas
Om 04:30 ging de wekker. Alles was al ingepakt gisterenavond en er moesten alleen nog broodjes gesmeerd worden.
Om 05:00 bracht Ilse me naar Dusseldorf, deze rit ging perfect en om 06:00 stapte ik, na eerst innig afscheid te hebben genomen van Ilse, de vertrekhal in. Direct doorgelopen naar security. Nog geen 15 minuten later zat ik al aan de gate! Geen paspoort te hoeven laten zien.
De vlucht naar Schiphol verliep ook volgens plan en dus had ik op Schiphol een dikke 3 uur tot mijn rechtstreekse vlucht naar Las Vegas.
Deze vlucht duurde 9,5 uur en ik kwam om 13:45 plaatselijke tijd aan. Bij customs (douane) flinke rijen, maar het verliep uiteindelijk nog snel, denk een dik half uur. Met de rental-car-shuttle naar het autoverhuurcentrum en daar eerst naar Dollar-rental. Ik had 3 verschillende reserveringen staan en bij Dollar de goedkoopste en de grootste, een 7 persoons-SUV. Daar aangekomen direct naar de Express-balie voor de leden van Dollar. De mevrouw daar was niet heel vriendelijk en zei dat ik maar een half uur moest wachten, want ze hadden niet wat ik gehuurd had. Intussen ging ik even snel bij Hertz kijken wat er stond waar ik uit kon kiezen; een bijna lege garage! Dus weer terug naar Dollar en nu was ze ineens supervriendelijk...ze had een Chevrolet Tahoe voor me! Helemaal prima...daar past mijn trolley en rugzak wel in.
Direct naar de McDonalds gereden die een blok verder ligt, een luxe restaurant want hier staan altijd bloemetjes op de tafels. Na het eten ben ik naar The Cosmopolitan, mijn 1e hotel, gereden en meteen ingecheckt. Hier bij de balie gevraagd om een gratis upgrade naar fountainview op de Bellagio fonteinen...kreeg ik een suite zelfs. Deze kamer is echt SUPER: bankstel, grote douche, bad met uitzicht op de fonteinen en een balkon!
Na even op het balkon te hebben gezeten, ben ik naar de Walmart gereden en heb wat boodschappen gedaan. Onder andere heb ik broodjes, pindakaas en chocomel gehaald, zodat ik morgenvroeg op het balkon kan ontbijten. Met een view!
Na even gestoeid te hebben met mijn e-sim voor internet (wel gelukt uiteindelijk), ga ik nu slapen. Ik ben inmiddels al 27 uur wakker.
Geslaagde reisdag, veel plezier!
Heel veel plezier met je mooi reis. π§³
Veel plezier
Fijne reis!!
Fijne vakantie Henny
Mooi begin van je vakantie. Mooie auto en vooral: wat een kamer!! ππ