Dag 10: Laatste dag / terugreis
Ik zit nu inmiddels in de trein terug van Schiphol naar huis.
Vanochtend (donderdag nog in LV) werd ik om 09:00 wakker. Dus een goede nachtrust gehad. Omdat ik $50 resortcredit heb gekregen, ben ik maar eens een keer in Bellagio zelf gaan ontbijten. Bij de patisserie, dat is waar ook de grootste chocoladefontein ter wereld is.
Ik had een heerlijk ontbijt met een breakfast croissant (met 2 eieren en spek) en crepes met caramelsaus en slagroom en een koffie en chocomel...heerlijk, maar eigenlijk teveel.
Na het ontbijt ben ik mijn spullen gaan inpakken en uitgecheckt via de TV, erg handig.
Nog enkele kadootjes gaan kopen en nog eens de Strip op neer gereden.
De auto volgetankt en ingeleverd, dat gaat altijd zo snel, je bent binnen een minuut alweer weg daar. De shuttlebus stond ook net klaar om naar het vliegveld te rijden, dus het ging allemaal erg vlotjes. Vanuit de shuttlebus nog een laatste blik op de Strip.
Bij de security was het erg rustig, maar voor mij duurde het iets langer, zowel mijn rugzak als mijn trolley werden binnenste buiten gekeerd en er werd met een geurapparaatje van alles gecheckt op drugs. Toen mocht ik weer puzzelen om alles er in te krijgen.
Onderweg naar de gate nog even mijn laatste 20 dollar in een gokautomaat gedaan en....ik heb er 50 dollar van gemaakt, leuk voor de volgende trip!
Het vliegtuig stond al 1,5 uur voor vertrek aan de gate.
Precies volgens schema zijn we vertrokken en de piloot riep al om dat de wind gunstig stond en we dus 50 minuten eerder zouden aankomen op Schiphol. Het was een fijne vlucht en ik heb een paar dutjes kunnen doen gelukkig.
Eenmaal op Schiphol zag ik op de NS-app dat er een verstoring was tussen Utrecht en Den Bosch, dus een vertraging van een uur, Ben ik mijn voorsprong weer kwijt.
Nu nog een klein uurtje en dan: Home Sweet Home!
Bedankt voor het lezen van mijn verslagen en de reacties...tot de volgende reis...april/mei??
Greetings
Henny
Bedankt voor je verhalen, ik was elke dag weer aan het wachten om je verslag te lezen. Ik heb ook dankzij jou inspiratie opgedaan voor mijn reis komende zomer. Nogmaals bedankt
Bedankt voor je verslagen en foto's, altijd leuk om "mee te reizen".
Ik volg je via het AA forum. Leuk verslag om te lezen. Tot april/mei.
Home sweet home..
Thnx voor je leuke reisverhalen.
Tot de volgende!
Altijd weer leuk om je verslagen te lezen en er zo een beetje bij te zijn